مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید وت بلو Wet Bloo
گزارش مطالعات امکان سنجی مقدماتی با موضوع تولید وت بلو Wet Bloo
در قالب pdf در 47 صفحه
شرحی از محتوای فایل::
در تهیه وت بلو از سالامبور (محصول اولین مرحله چرم سازی) و پوست خام بز/ گاو/ گوسفند/ گاومیش یا گوساله استفاده می شود.
پوست گاو/گوسفند/بز یا گوساله باید پس از مراحل اولیه دماغی توسط املاح کروم خوراک داده شود و مواد قارچ کش مناسب برای جلوگیری از رشد قارچ به آن اضافه گردد.
قسمت گوشی وت لو باید عاری از چربی بوده و رخ آن فاقد باقی مانده های پشم / مو و رسوب کروم باشد.
صادرات سالامبور سالیانه 70 میلیون دلار ارزش افزوده به همراه دارد که در صورت تبدیل آن به چرم, کفش و مصنوعات چرمی این رقم به 700 میلیون دلار ارتقاء می یابد.
بررسی عرضه و تقاضا, پیشنهاد مکان مناسب برای اجرای طرح , بررسی تکنولوژی و سرمایه مورد نیاز, معرفی استانداردهای لازم ملی و بین المللی و راهکارهای برای صادرات محصول از عناوین مهم این مقاله هستند.